×
Kezdőlap Rólunk Szolgáltatások Referenciák Blog Kapcsolat

Ádám Kristóf

Webszakértő & Webfejlesztő

Küldetésem segíteni online jelenétükben a cégeket.

Szia, a nevem Ádám Kristóf és jelenleg 20 esztendős vagyok. Fiatal korom ellenére nagyon sok céllal rendelkezem és elszánt vagyok aziránt, hogy megfelelő megoldást nyújthassam a cégeknek, hogy jó legyen az online megjelenésük.

Fél évet jártam a Szegedi Tudományegyetemre, ahol programtervező informatikát tanultam. A szak nagyon tetszett, azonban úgy éreztem, hogy sokkal többet tudnék tanulni és jobban tudnék fejlődni akkor, ha azt tehetném, amit szeretnék. Ekkor döntöttem úgy, hogy belevágok egy saját vállalkozásba. Pár hónappal később másik 2 barátommal (Petivel és Kristóffal) megalapítottuk a lioneR-t.

Üzenetküldés
Ádám Kristóf - lioneR
Nézd meg, hogy mivel foglalkozom

Mihez értek?

MIHEZ ÉRTEK?
Webfejlesztő

Már 14 éves korom óta programozok és körülbelül 16 éves koromban orientálódtam el webfejlesztés irányba, azóta foglalkozom vele.

SEO Szakértő

Teljesen autodidakta módon sajátítottam el a keresőptimalizálás rejtelmeit. Hamar kiemelkedő sikereket sikerült elérnem.

Közösségi Média Szakértő

6 éve, hogy aktívan érdeklődök a közösségi oldalak iránt. Tanulmányozom a szokásokat, algoritmusokat és minden egyebet.

Tanárként

Ilyen voltam tanárként

TANÁRKÉNT
Dr.Code - Ádám Kristóf - lioneR
Oktatóként

Kisgyerekeknek tanítottam programozást.

Egy teljes tanéven keresztül 7-14 éves általános iskolás gyerekeknek tanítottam programozást, főleg Scratch-t és weboldal készítést, a Dr.Code programozó iskolában.

Úgy gondolom, hogy itt remekül megtanultam azt, hogy hogyan is lehet átadni a már korábban megszerzett tudásomat és tapasztalataimat gyerek nyelven, érthetően.
Önfejlesztés céljából is nagyszerű lehetőség volt ez, hiszen nagyon sok mindent tanulhattam meg előadás és kommunikáció szempontból is.

Itt találod a Dr.Code-ot

3000000+

Kedvelés Összesen

600000+

Követő Összesen

6

Év Programozás

100%

Motiváció

Segítek abban, hogy a maxot hozhasd ki a közösségi oldalakból.

Nagyjából 14 éves koromban kezdtem el foglalkozni a közösségi oldalakkal. Ekkor még az ask.fm volt elterjedt, amit mára már lehet, hogy sokan nem is ismernek. Ott szereztem egy, akkoriban egész nagynak mondható "ismertséget", amelyből később kialakult Instagramon is a több, mint 15 ezres követőtáborom.

16 évesen az ország egyik legnagyobb Facebook oldalán, a "Nem gondoltad" című szórakoztató oldalon voltam szerkesztő éveken át. Ott közel 200.000 embernek posztoltunk és gyakran 1 milliós eléréseket tudtunk generálni, tudatosan.

Párhuzamosan ezzel több sikeres Instagram oldalban is részt vettem aktívan, ahol szintén tízezreket, esetenként százezreket tudtunk elérni.

Ezeknek köszönhetően nagyszerű kapcsolatokra tehettem szert a magyar "Influencer világból". Mindeközben folyamatosan tanulmányoztam az emberi szokásokat, algoritmusokat, mi lehet sikeres és mi nem. Ennek köszönhetően elég nagy rálátásom van a közösségi oldalak használataira, trendekre és arra, hogy hogyan lehet sikeres egy cég vagy magánszemély jelenléte.

A 2021-es év a TikTok éve lesz ilyen téren, ezért ideje felkészülni rá! TikTok tanácsadást vállalok: elmondom, hogy hogyan tudnád megfogni és lekötni a Z generációt és óriási eléréseket generálni a videóiddal, miközben a szakmádhoz, a területedhez is hű maradsz.

Ádám Kristóf - lioneR - TikTok
A versenyekkel kiérdemelt okleveleim

Oklevelek

OKLEVELEK

Középiskolás koromban számos versenyen vettem részt. Ezek többnyire szakmai versenyek voltak, leginkább webfejlesztéssel, weboldal készítés témával kapcsolatosak. Ezeken rendre sikerült elérnünk a dobogós helyezéseket. 2016-ban a Zrínyi Ilona Matematikaversenyen 1. helyezést értem el megyei szinten. Ezeknek az eredményeknek köszönhetően 2 alkalommal is kiérdemeltem a "Középiskolás kiválóságok" díszoklevelet, amelyeket Kecskemét polgármesterasszonyától vehettem át.

írásaim és publikációim

Cikkeim

CIKKEIM
5 weboldal hiba, amit kerülj el!
Gyakran nem is gondolnak az emberek azokra a weboldal hibákra, amelyekre igenis oda kellene figyelni. 5 tipikus weboldal hiba, amit érdemes elkerülnöd a siker érdekében!
10 praktikus marketing terv 2021-re
A marketing nagyon sokat változott az elmúlt évtizedekben, már nem csak TV és nyomtatott sajtóhirdetések vannak. Ahogyan a nyomda és az újságok elterjedése megváltoztatta örökre a reklámozást, úgy az internet megjelenése is új módszereket és lehetőségeket tárt ki.
A weboldal készítés folyamata – Milyen menete van?
Gyakorlatilag minden weboldal típus esetében ugyanazok a lépések vannak, amikor weboldal készítésre kerül sor. Legyen szó landing pageről, céges weboldalról, bemutatkozó oldalról, webáruházról. Ezért ebben a cikkben ezeket a lépéseket vesszük pontról pontra át. A weboldal készítés folyamata összefoglalva!
Vedd fel velem a kapcsolatot!

Kérj tőlem tanácsokat!