×
Kezdőlap Rólunk Szolgáltatások Referenciák Blog Kapcsolat

Ádám Kristóf

Webfejlesztő

Küldetésem segíteni online jelenétükben a cégeket.

Szia, a nevem Ádám Kristóf és jelenleg 21 esztendős vagyok. Fiatal korom ellenére nagyon sok céllal rendelkezem és elszánt vagyok aziránt, hogy megfelelő megoldást nyújthassam a cégeknek, hogy jó legyen az online megjelenésük.

Fél évet jártam a Szegedi Tudományegyetemre, ahol programtervező informatikát tanultam. A szak nagyon tetszett, azonban úgy éreztem, hogy sokkal többet tudnék tanulni és jobban tudnék fejlődni akkor, ha azt tehetném, amit szeretnék. Ekkor döntöttem úgy, hogy belevágok egy saját vállalkozásba. Pár hónappal később másik 2 barátommal (Petivel és Kristóffal) megalapítottuk a lioneR-t.

Üzenetküldés
Ádám Kristóf - lioneR
Nézd meg, hogy mivel foglalkozom

Mihez értek?

MIHEZ ÉRTEK?
Webfejlesztő

Már 14 éves korom óta programozok és körülbelül 16 éves koromban orientálódtam el webfejlesztés irányba, azóta foglalkozom vele.

Keresőoptimalizálás

Autodidakta módon sajátítottam el a keresőptimalizálás rejtelmeit. Egyelőre nem szakértő vagyok, csak barátkozom a témával, de azt eredményesen.😉

Közösségi Média Szakértő

9 éve, hogy aktívan érdeklődök a közösségi oldalak iránt. Tanulmányozom a szokásokat, algoritmusokat és minden egyebet.

Dr.Code - Ádám Kristóf - lioneR
Oktatóként

Kisgyerekeknek tanítottam programozást.

Egy teljes tanéven keresztül 7-14 éves általános iskolás gyerekeknek tanítottam programozást, főleg Scratch-t és weboldal készítést, a Dr.Code programozó iskolában.

Úgy gondolom, hogy itt remekül megtanultam azt, hogy hogyan is lehet átadni a már korábban megszerzett tudásomat és tapasztalataimat gyerek nyelven, érthetően.
Önfejlesztés céljából is nagyszerű lehetőség volt ez, hiszen nagyon sok mindent tanulhattam meg előadás és kommunikáció szempontból is.

Itt találod a Dr.Code-ot

1.

Helyek Keresőben

50+

Fejlesztett Weboldal

8

Év Programozás

100%

Motiváció

Segítek abban, hogy a maxot hozhasd ki a közösségi oldalakból.

Nagyjából 14 éves koromban kezdtem el foglalkozni a közösségi oldalakkal. Ekkor még az ask.fm volt elterjedt, amit mára már lehet, hogy sokan nem is ismernek. Ott szereztem egy, akkoriban egész nagynak mondható "ismertséget", amelyből később kialakult Instagramon is a több, mint 15 ezres követőtáborom.

16 évesen az ország egyik legnagyobb Facebook oldalán, a "Nem gondoltad" című szórakoztató oldalon voltam szerkesztő éveken át. Ott közel 200.000 embernek posztoltunk és gyakran 1 milliós eléréseket tudtunk generálni, tudatosan.

Párhuzamosan ezzel több sikeres Instagram oldalban is részt vettem aktívan, ahol szintén tízezreket, esetenként százezreket tudtunk elérni.

Ezeknek köszönhetően nagyszerű kapcsolatokra tehettem szert a magyar "Influencer világból". Mindeközben folyamatosan tanulmányoztam az emberi szokásokat, algoritmusokat, mi lehet sikeres és mi nem. Ennek köszönhetően elég nagy rálátásom van a közösségi oldalak használataira, trendekre és arra, hogy hogyan lehet sikeres egy cég vagy magánszemély jelenléte.

A 2022-es év a TikTok éve lesz ilyen téren, ezért ideje felkészülni rá! TikTok tanácsadást vállalok: elmondom, hogy hogyan tudnád megfogni és lekötni a Z generációt és óriási eléréseket generálni a videóiddal, miközben a szakmádhoz, a területedhez is hű maradsz.

Ádám Kristóf - lioneR - TikTok
Ádám Kristóf - lioneR - Keresőoptimalizálás (SEO)

Én leszek az, aki miatt csomó pénzt spórolsz a Google hirdetéseken.

2021 első felében elkezdtem foglalkozni a keresőoptimalizálással. Eleinte még csak saját ügyfeleinknek a weboldalait optimalizáltam, de megelepően hamar, kiemelkedő eredményeket sikerült elérni.

Ettől olyan motivációt szereztem, hogy úgy döntöttem folytatom mindezt. Számtalan tanulmányt, cikket, könyvet olvastam és videót néztem meg a témában arról, hogy kiderítsem mit figyel a Google algoritmusa.

A pontos választ nem sikerült megtudnom, de úgy gondolom, hogy ezt senki nem tudhatja. Senki nem ígérhet csodákat és varázslatokat, ahogyan Én sem. Sajnos.😥

A kulcsszókutatástól kezdve, a technikai beállításokon át, egészen a személyes tanácsadásig mindent vállalok, amit tudok és amihez értek garantáltan.

A versenyekkel kiérdemelt okleveleim

Oklevelek

OKLEVELEK

Középiskolás koromban számos versenyen vettem részt. Ezek többnyire szakmai versenyek voltak, leginkább webfejlesztéssel, weboldal készítés témával kapcsolatosak. Ezeken rendre sikerült elérnünk a dobogós helyezéseket. 2016-ban a Zrínyi Ilona Matematikaversenyen 1. helyezést értem el megyei szinten. Ezeknek az eredményeknek köszönhetően 2 alkalommal is kiérdemeltem a "Középiskolás kiválóságok" díszoklevelet, amelyeket Kecskemét polgármesterasszonyától vehettem át.

írásaim és publikációim

Cikkeim

CIKKEIM
Itt láthatod, hogy mit tud rólad a Google!
Szeretnéd tudni Te is, hogy mi mindent tud rólad a Google? Ebben a cikkben megtudhatod. Újdonságokat ismerhetsz meg magadról!
Ezért kell kapcsolatfelvételi űrlap a honlapodra
Ha eredményesebb weboldalt és még több ügyfelet szeretnél, akkor kell kapcsolatfelvételi űrlap a honlapodra. Mutatjuk, hogy miért!
Legkeresettebb keresőszavak a Googleben 2021-ben
A legkeresettebb keresőszavakat évről évre közzéteszi a Google, ez történt 2021-ben is. Mutatjuk a hazai listát, amelyen voltak meglepetések!
Vedd fel velem a kapcsolatot!

Kérj tőlem tanácsokat!