lioner, weboldal, elindult, webfejlesztés, weboldal készítés

Elindult a lioneR, elindult a weboldal

Ádám Kristóf | 2021-03-03

A csapat 2014-ben ismerkedett meg egymással, középiskola 9. osztályában, azonban akkor még senki nem gondolta volna, hogy ez az ismerettség 6 évvel később egy közös vállalkozássá növi ki magát. Kecskeméten, a középiskolában informatikát tanultunk, ezért már ott is megegyezett az érdeklődési körünk. Az itt eltöltött évek alatt több, országos szakmai versenyen is részt vettünk, mint csapatban, mint egyénileg és büszkén mondhatjuk, hogy a legtöbb esetben a legjobbak közt, a dobogón sikerült végeznünk. Már ekkor ráéreztünk a közös munka hatékonyságára, ami nagy előnnyé vált akkor is. Középiskola végén, egyetem mellett viszont már szerettünk volna belekóstolni az igazi üzletbe, hogy ne csak barátoknak és ismerősöknek csináljunk weboldalt, arculatot, hanem megrendelésre, számlázva bárkinek.

Célunkként azt tűztük ki, hogy a magánszemélyktől kezdve, a kisvállalkozókon át, egészen a multi cégekig segítsünk mindenkinek abban, hogy az online megjelenésük piacképes legyen és ezáltal jövedelmezőbb is. Szeretnénk a weboldalukat felfrissíteni, ha már van, viszont ha nincs, akkor egy letisztultat, mai szemmel nézve modernet fejleszteni nekik. Ez az első lépés, hogy online is helyt álljon 1-1 vállalkozás.

 

Mivel foglalkozunk?

  • Weboldal készítés

Több éves webfejlesztési tapasztalatunkkal és tudásunkkal bátran mondhatjuk, hogy szinte bármit megvalósítunk, amit csak elképzeltél. Nem csak WordPress sablonokat telepítünk fel, hanem akár teljesen saját, egyedi rendszert is írunk, amelyet úgy szabhatsz személyre, ahogy csak szeretnéd. Ezáltal sokkal inkább kitűnhetsz a tömegből. Megbízhatsz minket akár landing pagel (egy oldalas, bemutató weboldal), vagy dinamikus oldallal (több oldalas, pl kapcsolat, bemutatkozás, szolgáltatások, stb.) is egyaránt.

 

  • Online marketing

Fontos, hogy egy cég alkalmazza az online marketing előnyeit és népszerűsítse termékeit, szolgáltatásait. Ebben is tudunk neked segíteni: együtt kitaláljuk, megtervezzük és végül megvalósítjuk a marketing kampányaidat.

 

  • Webáruház készítés

21. században, főleg a koronavírus hatására egyre több offline üzlettel rendelkező vállalkozás dönt úgy, hogy online is megjelenik és ott is értékesít. Neked is megcsináljuk az online áruházadat, hogy bármilyen körülmények között eltudj adni a már meglévő és leendő ügyfeleidnek.

 

  • Közösségi oldalak kezelése

Fontos, hogy folyamatosan kommunikálj a célközönségeddel. Ennek egyik legjobb eszköze lehet az, hogy a különböző közösségi oldalakon jelen vagy. Segítünk kezelni a Facebook és Instagram oldalaidat, hogy naprakész maradhass a látogatók szemében és folyamatosan hallhassanak rólad.

 

  • Szövegírás

Ha nincs időd arra, hogy megírd a weboldalad tartalmát, cikkeidet, posztjaidat, akkor állunk rendelkezésedre és megtesszük mindezt helyetted.

 

  • Arculat tervezés

Az arculat befolyásolja, hogy milyen az emberek megítélése a vállalkozásoddal kapcsolatosan. Tükrözi a minőséget és az igényességet, ezáltal rendkívül fontos. Bízd a szakértőkre, bízd ránk, hogy megalkossuk a neked megfelelő arculatot.

 

Hosszútávú céljaink közt szerepel, hogy több saját ötletet, projektet is megvalósítsunk, ezáltal növelve akár a társadalmi felelősségvállalásunkat is úgy, hogy jótékony dolgokra használjuk fel a programozásban, webfejlesztésben megszerzett tudásunkat.