naprakész, frissítés, aktív, korszerű, új

Legyen naprakész a weboldalad tartalma

Ádám Kristóf | 2021-10-21

Azt valószínűleg már nem is kell részletezni, hogy a weboldalon szükséges, hogy szerepeljenek bizonyos információk a cégünkről.

 

Sokan azonban a weboldal elkészültekor megírják a tartalmat, készítenek pár fotót és azt feltöltik. Ezt követően azonban nem foglalkoznak vele többet, pedig lehet, hogy már nagyon sok minden változott azóta a cég életében. Lehet, hogy új munkatársak vannak, lehet, hogy már más a nyitvatartás, de az sem kizárt, hogy teljesen máshol van az iroda vagy az üzlet.

 

Ez hiba! Nézd meg a weboldaladon, hogy mit érdemes frissíteni és tedd meg!

 

Legalább félévente, de inkább gyakrabban érdemes átnézned a weboldalad tartalmát, az összes menüpontot és ha van valami, ami már nem időszerű, akkor azt módosítsd. Egytől egyig nézd meg a kezdőlaptól kezdve, a Google Térképen és a Csapatunk részről át, egészen a nyitvatartásig mindent. Nem túl szerencsés, ha olyan dolog szerepel még az oldaladon, amely már nem valós, azonban egy látogató mégis az alapján tájékozódna. 

 

Abban az esetben, ha nem tudod megtenni, hogy frissítsd az oldaladat, úgy kérd meg a webfejlesztődet vagy keress minket bátran és mi segítünk benne. A legtöbb esetben nem szükséges olyan gyakran változtatni a tartalmakat, viszont ha mégis, akkor a webfejlesztő valószínűleg elvégzi ezt a munkát.

 

Szóval, íme a teendőd mára:

  1. Nézd át az összes tartalmat az oldaladon
  2. Jegyzeteld azokat, amik már változtak azóta
  3. Írd össze, hogy mik lesznek helyettük
  4. Kérd meg a webfejlesztődet vagy végezd el Te magad a frissítéseket
  5. Ismételd meg mindezt fél év múlva is!

 

Ha segítségre lenne szükséged, akkor keress minket bátran!