Szükséged van profi weboldalra ahhoz, hogy sikeresen fejlődjön a céged!
Nem hiszed el? Akkor most bebizonyítjuk!

"Mi van akkor, ha nincs weboldalam?"
Weboldal Készítés
Ha nincs weboldalad, akkor gyakorlatilag elérhetetlen vagy a potenciális ügyfeleid számára. Ezt a luxust egyetlen cég sem engedheti meg magának! Igenis légy jelen online és ne csak a közösségi oldalakon, hanem egy saját tulajdonú weboldalon is. Sokkal több embert érhetsz el ezáltal, mintha nem is foglalkoznál vele egyáltalán.
Szeretnék weboldalt!

Ne bízd a véletlenre a céged sikerét!

Weboldalt szeretnél?

Ingyenes árajánlatot kérek!

"Honnan tudom, hogy profi-e a weboldalam?"
Egy profi weboldal figyelemfelkeltő és meggyőző. A legtöbb oldal fejlesztése során azonban ezt nem vették figyelembe, ezért nem is ér el sikert. Ahhoz, hogy meggyőzze a látogatót, ahhoz az ő fejükkel is kell gondolkozni. Nem mellesleg fontos, hogy megfeleljen a mai igényeknek és trendeknek a honlap. A weboldal készítés nem egy olyan folyamat, amit pikk-pakk meglehet csinálni; időt kell szánni arra, hogy valóban profi legyen!
Szeretnék weboldalt!

2 másodperc

Ennyi ideje van egy weboldalnak meggyőznie a látogatót!

A weboldal nem kiadás, hanem befektetés!

"Milyen weboldal típusok vannak?"
Alapvetően mi leginkább 4 típust különböztetünk meg és ezek alapján szabunk egyedi árajánlatokat is.
Landing page

Landing page

Ha egy 1 oldalas weboldalra van szükséged, akkor a landing page a Te választásod! Akkor lehet jó választás számodra, ha 1 oldalon belül el tudsz mondani mindent magadról, a vállalkozásodról.

Céges weboldal

Céges weboldal

Abban az esetben, ha már nagyobb terveid vannak, akkor célszerű lehet egy úgynevezett céges vagy bemutatkozó weboldalt készítettetned a fejlesztőkkel, hogy többet árulhass el magadról!

Webáruház, webshop

Webáruház

Szeretnél online is értékesíteni? Akkor egyértelműen webáruházra van szükséged! Sokkal nagyobb bevételre tehetsz szert, ha online is árulsz, hiszen nem csak lokális célpiacod lehet, hanem akár az egész ország!

Egyedi weboldal készítés

Egyedi weboldal

Ha esetleg egy olyan megoldáson gondolkozol, amilyet más még nem nagyon csinált, akkor ez a Te lehetőséged! Áruld el nekünk, hogy mi az ötleted és mi bizalmasan kezelve segítünk megvalósítani!

Megnézem mire lenne szükségem!

Ne maradj láthatatlan a potenciális ügyfeleid számára!

Kérd ingyenes árajánlatunkat még most!

Árajánlatot kérek!

"Mire figyel oda a lioneR a weboldal készítés során?"

Igényes design, kinézet

Egyértelműen ez az egyik legfontosabb dolog akkor, ha valaki weboldal készíttetésre szánja el magát. Ezért erre mi különösen nagy hangsúlyt fektetünk, hiszen tudjuk jól, hogy a látogatók számára nagy befolyásoló tényező az igényes design annak érdekében, hogy valóban ügyfél lesz-e belőlük vagy sem.

Reszponzív weboldal készítés

A reszponzív weboldal kifejezés lényegében azt jelenti, hogy a weboldal az összes készülékhez, pontosabban azok felbontásához rugalmasan illeszkedik.
Úgy gondoljuk, hogy nem kell különösebben kifejtenünk azt, hogy miért is fontos, hogy mobilbarát legyen a Te weboldald is! Az emberek nagyrésze ma már telefonon keres rá különböző szolgáltatásokra, termékekre, cégekre, ezért fontos, hogy ott is átlátható legyen számukra a tartalom. Ne essen szét az oldal és ne legyen olvashatatlan némelyik szöveg, hanem valóban legyen szép és mobilbarát, azaz reszponzív.
Amatőrizmusra utal az, ha valaki nem veszi ezt figyelembe amikor fejleszt, de sajnos a mai napig láthatunk ilyeneket.

Modern, korszerű

Fiatal korunkból adódóan egészen biztosan sokkal korszerűbb és modernebb a gondolkozásunk, mint sok más webfejlesztőnek. Követjük az aktuális trendeket és azok alapján próbálunk meg mi is fejlődni, hogy az ügyfeleinknek a maximális korszerűséget és profizmust nyújthassuk.

Sebesség, gyorsaság

Nem elég az, hogy nagyon jól néz ki a weboldal, mert az is lehet, hogy el sem jut a látogató addig, hogy megvárja, hogy betöltsön az. Óriási hangsúlyt kell fektetni az oldal sebességére, mert akár a potenciális ügyfeleink 70%-át is elveszíthetjük emiatt.
Mi tudjuk, hogy mi a titka egy oldal gyorsaságának, így ezt a tudásunkat kihasználva optimalizáljuk az oldaladat.

Ügyfélbarát, meggyőző

Lehet, hogy a weboldalad szuperül bemutatja a cégedet, de mit sem ér mindez, ha egyszerűen nem érdekli a látogatókat. Őket az érdekli, hogy miben tudsz nekik segíteni, mi a terméked vagy a szolgáltatásod.
Ezért mi segítünk abban, hogy valóban meggyőző legyen a weboldalad és a látogatóidnak ne csak töredékéből legyen fizető ügyfél!

Továbbfejleszthetőség

Egyedi megoldásokkal dolgozunk, azaz mi programozunk, nem pedig más (sokszor elég összetákolt) kódjaiban próbálunk meg kiigazodni. Ez óriási előny, hiszen így olyan átlátható kódsorokat tudunk írni, amelyeket a későbbiekben könnyedén továbbfejleszthetünk, ha igény van rá.
Egy igazán jó weboldal sosincs kész, ezért fontos, hogy lehessena későbbiekben is továbbfejleszteni azt.

Weboldalt akarok!

Egy profi weboldalhoz szükség van profi csapatra is!

"Olyat lehet, hogy a Google találatok között jó helyen legyen az oldalam?"
Ezt hívják keresőoptimalizálásnak, azaz másnéven SEO-nak. Szinte esélye sincs a weboldaladnak jó helyen szerepelnie abban az esetben, ha nincs profi keresőoptimalizálás rajta. Sajnos sokan nem veszik figyelembe a fejlesztések során azt a tényezőt, hogy milyen fontos a SEO is. Avagy szimplán nem figyelnek rá, viszont valójában fogalmuk sincs arról, hogy hogyan működik és mi a "titka".

Mi a korábbi tapasztalatinkat felhasználva tudunk abban segíteni, hogy a Google is szeresse az oldaladat, ne csak Te és a látogatóid. Megtanultuk helyetted a keresőoptimalizálásnak azon titkait, amelyek kellhetnek egy erős SEO-hoz, így rengeteg időt spórolunk meg neked!
Keresőoptimalizálás

A SEO az egyik legfontosabb ingyenes online marketing eszköz!

Sikerült meggyőznünk?

Ingyenes árajánlatot kérek!

"Segítetek kitalálni, hogy pontosan mire is lenne szükségem?"

Abszolút! Együtt ötletelünk veled és közös célként tekintünk arra, hogy egy nagyon jó weboldal készülhessen el! Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot és konzultálunk veled, hogy hogyan lehetne még jobbra fejleszteni az oldalt. Fontosnak tartjuk, hogy mi is lelkesek lehessünk minden projekt iránt, hiszen csak így lehet valóban kitűnő a végeredmény.
lioneR - Weboldal készítés

Egy jó webfejlesztő odafigyel az ügyfeleire és közösen dolgoznak, együtt ötletelve.

"Mi az előnye annak, ha a lioneR készíti el nekem a weboldalamat?"
Fiatal csapat

Az egyik legnagyobb előnyünknek tekintjük azt, hogy fiatalok vagyunk. Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy ne tudnánk legalább annyit, mint az idősebb szakmatársaink. Pont ellentétesen! Nyitottak vagyunk minden újdonságra és könnyedébben tanulunk is, hiszen meg van hozzá a kellő ambíciónk és lelkesedésünk, hogy fejlődhessünk és az aktuális trendeket követkessük. Emellett sokkal közvetlenebb kapcsolatot is tudunk teremteni az ügyfeleinkkel, amely egy ilyen együttműködés során elengedhetetlen.

Mobilbarát, reszponzív megoldások

Különösen ügyelünk rá, hogy telefonon is könnyedén kezelhető legyen a honlap. Mi is sokszor telefonon böngészünk, ezért tudjuk, hogy mennyire fontos, hogy mobilbarát is legyen az adott weboldal.

Teljesen egyedi fejlesztés

Nem WordPress és más egyéb CMS rendszert használunk, hanem saját magunk fejlesztünk, Laravelben. Ezt mindig javasoljuk is az embereknek, hiszen más rendszerekben sokkal nehezebben és korlátozottabban lehet fejleszteni. Azonban, ha mi magunk kódolunk, akkor a lehetőségek sokkal szélesebbek lehetnek, szinte bármit megvalósíthatunk.

Egyedi árajánlat

Egy alapos konzultációt követően egyedi árajánlatot szabunk neked. Ne fizess olyanért, amire valójában nincs is szükséged! Nálunk csak azt fizeted, amit akarsz; se többet, se kevesebbet!

Folyamatos szakmai segítség és kommunikáció

Folyamatosan tartjuk veled a kapcsolatot, mindig állunk rendelkezésedre. Segítünk a maximumot kihozni a weboldaladból és ehhez állandó kapcsolattartásban leszünk veled.

Átlátható és korszerű design tervezés

Odafigyelünk arra, hogy maximálisan átlátható legyen a weboldalad, hiszen anélkül nem lehet sikereket elérni. A konkurenciáid irigykedni fognak arra, hogy miért nem nekik jutott eszükbe az, hogy ránk bizzák az online megjelenésüket.

Korrekt határidő

Nem megy a minőség rovására az, ha gyorsabban dolgozunk. Igyekszünk kellő és az elegendőnél is sokkal több hangsúlyt fektetni az összes projektünkre, ezt garantáljuk

Pénztárcabarát weboldal árak

Nem kérünk el többet annál, mint amennyibe valójában kerül az adott weboldal. Ezért nem határozunk meg előre fix árakat, hiszen mindenkinek másra van szüksége. Tehát nem lenne korrekt olyat is beleszámolni, amit valójában nem szeretnél. Csak azért fizess, amire szükséged van!

Google Analytics, Google Search Console beállítások

Ahhoz, hogy később nyomonkövethesd a weboldalad sikereit, beállítjuk neked a különböző külső forrásokat. Ezekkel láthatod, hogy mikor és mennyien látogatják az oldaladat, illetve különböző statisztikák is rendelkezésedre állnak, erről gondoskodunk.

Nem veszünk el

Ahogy egyre több ügyfelünkkel beszéltünk, megtudtuk azt, hogy vannak webfejlesztők, akik egyszerűen eltűnnek. Számunkra ez teljesen érthetetlen és elfogadhatatlan! Vállaljuk azt, hogy később is szívesen segítünk bármiben!

lioneR - Weboldal készítés - garancia

Rendelkezésedre állunk, ha a jövőben módosításokra van szükséged és garantáljuk, hogy úgy fog működni a weboldalad, ahogyan azt kérted.

FÉL ÉV GARANCIÁVAL!

Kérek árajánlatot!

A lioneR kitűnő választás számodra!

"Mennyit kell majd fizetnem havonta?"

Ez változó!

A domaint és a tárhelyet kell majd fizetned, amelyeket intézzük helyetted, ha szeretnéd. Ezek többnyire pár ezer forintos tételek évente, de oldalanként eltérő lehet.
Emellett ügyfelenként eltérő szokott lenni, hogy kivel milyen megállapodást kötünk. Az biztos, hogy mi nem veszünk el, mindig a segítségedre leszünk. Hogy a havi karbantartásért, rendelkezésre állásért és fejlesztésért mennyit kell fizetned, azt veled beszéljük meg, hogy neked hogy a legjobb.
lioneR - Weboldal készítés

Mi hosszútávon tervezünk mindig!

"Milyen weboldal típusra lenne nekem szükségem?"
Landing page

Landing Page

Mit tartalmaz?
 • Technikai dolgok:
 • SSL tanúsítvány
 • Mobil és tablet nézet
 • Képek optimalizálása
 • Weboldal sebességének optimalizálása
 • Céges emailek elkészítése
 • Többnyelvűség

 • Marketing dolgok:
 • Google Analytics beállítása
 • Google Search Console beállítása
 • Facebook Pixel beállítása
 • Keresőoptimalizálás (SEO) beállítások
 • Közösségi oldalak megjelenítése
 • Hőtérképes elemzés beállítása (Hotjar)

 • Tartalmi dolgok:
 • Egyedi landing page
 • Kapcsolatfelvétel
 • Referenciák
 • Galéria
 • Módosítható tartalom
 • Közösségi oldalak integrálása
 • Google Térkép integrálása
 • Időpontfoglalás
 • Ajánlatkérés
 • Akár admin felülettel

 • Jogi dolgok:
 • Impresszum
 • Cookie tájékoztató

 • Szakmai segítség:
 • Saját kérések, megoldások
 • Domain és tárhely vásárlás
 • Szakmai vélemények, tippek, tanácsok
 • Fiatalos és modern gondolkodásmód
 • Állandó kapcsolattartás, kommunikáció
 • Jövőbeli segítség, továbbfejlesztés lehetősége
 • Betanítás az oldal használatára
 • 6 hónap garancia!
Kinek ajánljuk?
 • Kisvállalkozóknak
 • Akik költséghatékony weboldalt akarnak
 • Akik szeretnének online jelen lenni
 • Például: fodrász, pszichológus, masszőr
Céges weboldal

Céges weboldal

Mit tartalmaz?
 • Technikai dolgok:
 • SSL tanúsítvány
 • Mobil és tablet nézet
 • Képek optimalizálása
 • Weboldal sebességének optimalizálása
 • Céges emailek elkészítése
 • Többnyelvűség

 • Marketing dolgok:
 • Google Analytics beállítása
 • Google Search Console beállítása
 • Facebook Pixel beállítása
 • Keresőoptimalizálás (SEO) beállítások
 • Közösségi oldalak megjelenítése
 • Hőtérképes elemzés beállítása (Hotjar)

 • Tartalmi dolgok:
 • Több menüpontból álló, dinamikus weboldal
 • Kapcsolatfelvétel
 • Referenciák
 • Galéria
 • Módosítható tartalom
 • Közösségi oldalak integrálása
 • Google Térkép integrálása
 • Időpontfoglalás
 • Ajánlatkérés
 • Blog rendszer, cikkek és hírek közzététele
 • Hírlevélküldő szoftver integrálása
 • Mindent kezelő admin felület

 • Jogi dolgok:
 • Impresszum
 • Cookie tájékoztató

 • Szakmai segítség:
 • Saját kérések, megoldások
 • Domain és tárhely vásárlás
 • Szakmai vélemények, tippek, tanácsok
 • Fiatalos és modern gondolkodásmód
 • Állandó kapcsolattartás, kommunikáció
 • Jövőbeli segítség, továbbfejlesztés lehetősége
 • Betanítás az oldal használatára
 • 6 hónap garancia!
Kinek ajánljuk?
 • Nagyobb cégeknek
 • Akik szeretnének a konkurencia előtt járni
 • Akiknek már nem elég az egyszerű weboldal
 • Például: edzőterem, futárcég, gyárak
Webáruház, webshop

Webáruház

Mit tartalmaz?
 • Technikai dolgok:
 • SSL tanúsítvány
 • Mobil és tablet nézet
 • Képek optimalizálása
 • Weboldal sebességének optimalizálása
 • Céges emailek elkészítése
 • Többnyelvűség

 • Marketing dolgok:
 • Google Analytics beállítása
 • Google Search Console beállítása
 • Facebook Pixel beállítása
 • Keresőoptimalizálás (SEO) beállítások
 • Közösségi oldalak megjelenítése
 • Hőtérképes elemzés beállítása (Hotjar)

 • Webáruház dolgok:
 • Termék oldal
 • Termékek feltöltése
 • Termékek kezelése
 • Kategóriák, alkategóriák létrehozása
 • Kategóriák kezelése
 • Termékek és kategóriák listázása
 • Akciók létrehozása
 • Akciók kezelése
 • Online fizetés
 • Online, automatikus számlázás
 • Mindent átlátó admin felület

 • Tartalmi dolgok:
 • Több menüpontból álló, dinamikus weboldal
 • Kapcsolatfelvétel
 • Referenciák
 • Galéria
 • Módosítható tartalom
 • Közösségi oldalak integrálása
 • Google Térkép integrálása
 • Időpontfoglalás
 • Ajánlatkérés
 • Blog rendszer, cikkek és hírek közzététele
 • Hírlevélküldő szoftver integrálása
 • Mindent kezelő admin felület

 • Jogi dolgok:
 • Impresszum
 • Cookie tájékoztató

 • Szakmai segítség:
 • Saját kérések, megoldások
 • Domain és tárhely vásárlás
 • Szakmai vélemények, tippek, tanácsok
 • Fiatalos és modern gondolkodásmód
 • Állandó kapcsolattartás, kommunikáció
 • Jövőbeli segítség, továbbfejlesztés lehetősége
 • Betanítás az oldal használatára
 • 6 hónap garancia!
Kinek ajánljuk?
 • Akik szeretnének online értékesíteni
 • Akiknek az egész ország célpiacuk
 • Például: ruhamárka, szaküzletek, stb.

Olyan weboldalt készítünk neked, amilyet valóban szeretnél!

"Mi a különbség a WordPress és az egyedi fejlesztésű weboldal között?"

Egyedi weboldal
A WordPress weboldal olyan, mint az IKEA-s asztal: bárki összebírja rakosgatni, de az sosem lesz olyan stabil és jó, mintha egy szakértő asztalos csinálná.

Legyen olyan egyedi a weboldalad, mint amilyen Te is vagy!

Most már tényleg szeretnél weboldalt?

Felveszem a kapcsolatot!

Fiatal csapat vagyunk, tele lelkesedéssel!

Köblös Kristóf
Köblös Kristóf
Farkas Péter
Farkas Péter

60+

Elkészített Weboldal

6

Év Tapasztalat

100%

Ambíció

8

Elnyert Elismerés

"Milyen referenciáitok vannak?"

További referenciák
Miket mondanak rólunk?

VÉLEMÉNYEK

Vélemények

A Lionerrel a kapcsolatom nagyon új.
Egy ismerősöm ajánlására kerestem fel őket. Rendkívül szimpatikus, készséges és professzionális teammel találkoztam, akik szívesen álltak rendelkezésemre minden szakmai igényemet kielégítve.
Bátran ajánlom minden érdeklődőnek aki színvonalas a mai igényeket kielégítendő weboldalt szeretne.

Prácser Edit
Keramikus művész

Vállalkozásunk régóta gondolkozott egy weboldal létrehozásán, mellyel szélesebb körben tudjuk terjeszteni szolgáltatásainkat a belföldi fuvarozás világában. Ebben nagy segítségünkre volt a lioneR egyik régebb óta ismert kollégája, Kristóf, aki gyorsan és rugalmasan rendelkezésünkre állt. Kérésünk volt egy viszonylag egyszerűbb honlap kialakítása, mely egy pályázat előírásainak megfelel. Az eredményt látva nem csak az előírásoknak felelt meg, hanem az általunk elképzelt weboldal képét is magasan felülmúlta. Az eddigi együttműködés alapján is bátran és jó szívvel ajánlom nagyobb cégek figyelmébe is ezeket a fiatalokat, akik a lioneR - Digitális Ügynökség lelkes csapatát alkotják!

Halasi Ernő
Egyéni vállalkozó

Több csapattal is dolgoztunk már korábban, de az a lendület, és kreatívitás hiányzott, ami a Lioner csapatában teljes egészében megvan. Gyorsak, ügyesek, és ami számomra a legfontosabb: A marketinges gondolkodásomat, és ötleteimet át tudják ültetni az IT világába, és az elvártnál jobb eredményt kapok grafikában, funkcióban, mindenben. Ajánlom kezdő vállalkozóknak, de azoknak is, akik rendelkeznek weboldallal, de úgy érzik, nem az igazi.

Aszódi Dávid
AszuCar Autósiskola

Segítséget kértünk SEO ügyben. Gyorsan, és körültekintően szolgáltattak, a találati listán az előre közöltek szerint haladtunk felfelé a kívánt helyre. Nem ígértek csodákat, hanem egy teljesen reális képet rajzoltak fel arról, hogy mire számítsunk. Eelfogadtuk, és pontosan azt is kaptuk. Jó dolog meglepetések nélkül együttműködni. Köszönjük, máskor is Hozzátok fordulunk :-) Alma a Fájától Pszichológiai Tanácsadás

Palotai András
Alma a fájától

Már az elejétől tudtam, hogy a lioneR lesz az a csapat, akit meg fogok bízni a weboldalam felépítésével.
Természetesen magas elvárásaim voltak velük szemben, és nem csalódtam. Pontosan azt csinálták, amire kértem őket, betartották a határidőt, és elkészítették a ingatlanos oldamat.
A szolgáltatásuk 5+1 csillagos, és árban is a legjobbak, csak ajánlani tudom őket.

Kövecses Csobán

Gyors és rugalmas munkavégzés, ügyfélbarát hozzáállás! Ajánlom Őket!

Kozákné Zsuzsa
KamaszMentor

Kristóf udvarias e-mailben hívta fel figyelmemet arra, hogy honlapunk úgy idejét múlt, ahogy van. Pont jókor tette ezt. Ugyanis már kerestük a megfelelő embert erre a feladatra. Kristóf fiatal ambíciózus, tele jó ötletekkel, megbíztuk egy új honlap létrehozásával. Szerintünk és a hozzánk jelentkező tanulók szerint is jól sikerült. Köszönjük munkáját és természetesen folyamatos munka kapcsolatban vagyunk vele. Bátran ajánlom mindenkinek a most már lioneR - Digitális Ügynökséget!

Kiss Imre
K1-Autósiskola

Nagyon meg vagyok elégedve, gyors, profi, mindenkinek ajánlani tudom! Sok sikert kívánok, és biztos fogok meg munkát adni a jövőben!

Borda Gábor
Eco Towers

Mára már Több éve, hogy velük dolgozom, sosem csalódtam bennük. Alázatos csapat, kiemelkedő szakmai tudással.

Grenczel R. Tamás
ModellON

A Te weboldaladadat is mi készítsük el?

Felveszem a kapcsolatot!

Minket válassz, ha...

Minket válassz Szeretnél profi weboldalt
Minket válassz Egy fiatal csapattal akarsz dolgozni
Minket válassz Nem akarsz unalmas, sablon weboldalt
Minket válassz Jobb akarsz lenni a konkurenciánál
Minket válassz Korrekt áron akarsz egyedi weboldalt
Minket válassz Kevés időd van és kiakarod szervezni a weboldal elkészítését

Ne minket válassz, ha...

Ne minket válassz Nem akarsz egyedi weboldalt
Ne minket válassz Nem szeretnél a Google találatok élén lenni
Ne minket válassz Beéred azzal, ha nem a tiéd a legjobb weboldal
Ne minket válassz Sok időd van megtanulni weboldalt készíteni
Ne minket válassz Sajnálod a pénzt a céged fejlődésére
Ne minket válassz Szerinted jobb weboldalt tudsz csinálni egy fejlesztő csapatnál

Érdemes a legjobb csapattal együtt dolgozni!

Technológiák

Mivel dolgozunk?

Fontosnak tartjuk, hogy a lehető legkorszerűbb technológiákat használjuk a munkáink során, ezáltal alkalmazásaink biztonságosabbak, minőségálóbbak és tovább használhatóak.

Kérd ingyenes árajánlatunkat!

Üzenet küldés

Kapcsolat

Információk

lioneR - Digitális ügynökség
+36 70-430 8133
info@lioner.hu