Miért kell neked webáruház?

Van már egy offline üzleted? Esetleg csak most szeretnél egyet, méghozzá online? Akkor itt a helyed! A vírushelyzetre való tekintettel rohamosan megnőtt az emberek érdeklődése a webáruházakkal kapcsolatosan, ezért sok üzletvezető webáruház készítés mellett döntött. Gyakorlatilag az, akinek nincs, de az üzletét be kellett zárni, az le van maradva a piaci vetélytársaival szemben.

Ha webáruház készítés, akkor keress bátran minket!
Webáruház Készítés
Milyen lépésekkel készül el?

FOLYAMAT

Folyamat
1.
Ötletelés, tervezés

Ha van konkrét elképzelés, az a legjobb, de ha nincs, akkor együtt kitalálunk valamit. Milyen színvilág legyen, milyen felépítés passzolna hozzá stb. Szerződést kötünk, hogy biztosan ne térjünk el a megbeszéltektől!

2.
Vázlatot készítünk

Folyamatos kommunikáció mellett elkészítünk egy vázlatot, amely mentén tudunk haladni később. Ez még nem lesz végleges oldal, csupán annak megalapozása.

3.
Elkészítjük az oldalt

A korábban elkészült vázlat alapján nyugodtan tudunk tovább lépni és dolgozni a projekten. Szintén folyamatos kapcsolattartás mellett elkészítjük a végleges weboldalt.

4.
Korrigálás, átadás

Javítjuk a szövegeket, képeket, tartalmat és egyéb apróságokat, amelyet észreveszel az oldalon, hogy másképp szeretnéd. Betanítunk az oldal kezelésére. Ezt követően jön az "ünnepélyes átadás". 🥳

WordPress (CMS)

Ha CMS, akkor WordPress. Véleményünk szerint nincs is jobb megoldás ebben az esetben. Alap templatektől kezdve a WooCommerce webshopig át bármi megvalósítható.

Egyedi fejlesztés

Az egyedi fejlesztésű weboldalaknak az az előnyük, hogy teljes mértékben személyreszabható. Olyan funkciókat hozhatunk létre, amilyeneket csak szeretnél.

Kommunikatív

Gyors

Precíz

Garantált

Biztosítunk

Mit kínálunk?

Reszponzív weboldal

A reszponzív weboldal kifejezés lényegében azt jelenti, hogy a weboldal az összes készülékhez, pontosabban azok felbontásához rugalmasan illeszkedik.
Nem kell amiatt aggódnod, hogy az oldalad látogatója telefonról nem tud elolvasni valamit, ugyanis, ha reszponzív a weboldal, akkor könnyedén kiolvasható minden.

0-24 kapcsolattartás

Folyamatosan rendelkezésedre állunk, hogyha például gyorsan ki kell cserélni 1 képet, vagy szöveget, ha netán valami nem megy vagy bármiben gondod akad.

Oldal karbantartás

Igyekszünk állandóan karbantartni az oldaladat, hogy az a lehető legjobb körülmények között futhasson.

Átadás utáni betanítás

Nem elég az, hogy megcsináltuk az oldalt, fontos, hogy akár Te magad is tudj közzétenni cikkeket, híreket a nap bármely pillanatában.

Modern, átlátható design

Fontos, hogy a weboldal kinézete teljes mértékben átlátható legyen bármely látogató számára. Tükrözi a vállalkozásod minőségét is, ezért gondoskodunk róla, hogy ez a lehető legjobb legyen.

Statisztika, Google Analytics beállítás

Ki az, akit ne érdekelne, hogy hányan látogatják weboldalát? Segítünk beállítani a Google Analytics fiókodat, hogy láthasd, mennyire népszerű a weboldalad.

Nem veszünk el

Egyre többször halljuk, hogy 1-1 cégnek volt webfejlesztője, aki aztán teljesen váratlanul eltünt. Egyrészt elítéljük az ilyet, nem tul etikus, másrészt pedig Mi különösen figyelünk arra, hogy a már meglévő ügyfeleinknek is a maximálisat nyújtsuk.

Admin felület

Admin felületet készítünk számodra, ahol a termékeket, kategóriákat, akciókat, kuponokat kezelheted, ahol láthatod, hogy milyen megrendelések érkeztek és ahol az egész oldaladat kezelheted.

Online bankkártyás kifizetés + számlázás

Legyen szó akár SimplePay-ről, akár Barionról, esetleg PayPalről, mi megcsináljuk a webáruházadhoz. Emellett az online számlázást is automatizáljuk Billingo és Számlázz.hu esetében.

Minden, ami a kívánságod

Ha szeretnéd, akkor beállítjuk a céges emaileidet, elkészítjük az arculatot, kezeljük a marketingedet, a közösségi oldalaidat vagy amit csak szeretnél a webáruház mellé. Fontos megjegyezni, hogy ezek a weboldal árán felüli összegű szolgáltatások.

Webáruház Készítés
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Beszéljünk a te weboldaladról!