Miért van szükségem weboldalra?, weboldal készítés, webfejlesztés, honlap, weblap

„Miért van szükségem weboldalra?”

Ádám Kristóf | 2021-03-08

Mielőtt kifejteném, hogy mit mondtam neki, előtte elmondanám, hogy mi változott, amióta van weboldala. Ugyanis igen, van neki, mert sikerült meggyőznőm, legnagyobb szerencséjére. A szakmáján belül a környék egyik legismertebb vállalkozójává vált. Ahogy Ő fogalmazott: „Mindenki tudja, hogy engem keressen meg.”, szóval rendkívül nagy reklámként bizonyult az oldala. Ezen kívül a folyamatos Facebookos megosztás révén az ismerősei által rengeteg ajánlást kapott. Gyakorlatilag megsokszorozta az ügyfeleinek számát, ezért 1-1,5 hónap után már alkalmazottat is vett fel, hogy még több igényt tudjanak kielégíteni.

Összegezve: SIKER! Sikerként alakult, pedig nem sok mindent kellett tennie érte.

 

Nos, akkor nézzük is, hogy miket mondtam el neki akkor:

 

Ma már nem előny, ha van egy jó weboldalad. Annál inkább hátrány az, ha nincs.

Igen, jól olvastad, nem előny a konkurenciával szemben, ha van weboldalad. Csupán azokkal szemben, akiknek nincs, de mivel többnyire mindenkinek van, így ezeknek a száma elenyésző. A 21. században muszáj tartani a tempót, hiszen mindenki a Googlen keresztül keres új fodrászt, villanyszerelőt, burkolót, vagy éppen webfejlesztőt. Ha nem vagy jelen, akkor egyszerűen nem is létezel az emberek szemében, hatalmas hátrányban vagy. Ha az a célod, hogy minél több potenciális ügyfelet érj el, ezáltal növeld a bevételedet és profitodat, akkor még MA gondolkozz el azon, hogy megkeresel egy webfejlesztőt, mondjuk minket.

 

Gyors és naprakész kommunikáció

Közbejött valami és zárva tart az üzlet? Elmentél nyaralni, ezért nem akarod, hogy hívogassanak? A weboldaladon közölheted ezt az ügyfeleiddel, hiszen úgyis megnézik. Azonnal kitudod írni az újdonságokat, híreket, hogy ezzel megkönnyítsd a saját életedet is.

 

Hitelesebbé válsz!

Sokkal személyesebbé, barátiasabbá, ebből adódóan hitelesebbé is válsz úgy, hogy van egy nagyon profin összerakott, modern weboldalad.

Másrészt pedig az áraktól kezdve, a bemutatkozáson át bármit közölhetsz látogatóiddal. Sokak számára fontos, hogy tudja kivel dolgozik együtt. Ezért is írunk bőven magunkról, mert nincs rejtegetni valónk, névvel és arccal vállaljuk magunkat.

 

Pénzt spórolhatsz

Nem kell szórólapokra, névjegykártyákra költened folyamatosan, hanem csak egyszer kifizetned a weboldal elkészítésének költségeit, plusz ugyebár a domain és tárhely árát 1-2 évente (na meg persze, ha szeretnél újdonságokat, akkor azoknak a költségeit, de ez nem minden esetben fordul elő). Egy jól elkészített weboldal egyértelműen pénztermelő lehet a vállalkozásod számára.

 

Modernizálódsz

21. századra szinte már-már kötelező haladni a korral, különben lemaradunk, nem megy olyan jól az üzlet, kevesebb vendég lesz, ezáltal kevesebb bevétel is. Érdemes minél inkább képben lenni és modernizálódni, amennyire csak lehet. Nem feltétlen muszáj érteni hozzá, ezért vannak külön olyanok, akik megcsinálják mindezt helyetted, szakmai tanácsadás mellett.

 

Eldöntötted, hogy Te is szeretnél weboldalt? Akkor keress minket!