×
Kezdőlap Rólunk Szolgáltatások Referenciák Blog Kapcsolat
Ismerj meg minket jobban

Rólunk

RÓLUNK

Kik vagyunk mi?

Rólunk - lioneR

2 fiatal, akik ideje korán megtalálták azt az utat, amelyet szívesen járnak. Először középiskola 9. osztályában, 14-15 évesen találkoztunk egymással, osztálytársak lettünk. Szakunkból adódóan - amely informatika volt - könnyedén megtaláltuk a közös hangot már korán. Meglepő módon, mindketten leginkább webfejlesztés irányába orientálódtunk, így közös projektek is születtek egészen hamar. Ezt követően több országos versenyen is részt vettünk közösen, ahol rendre mindig sikerült elérni legalább a dobogós helyezést.

A középiskola után fogalmazódott meg bennünk az, hogy csinálni kellene valami nagyot, közösen. Ekkor született meg a lioneR ötlete, amely egy digitális ügynökség az átlag embereknek, illetve vállalkozásoknak, cégeknek. Megrendelés alapon készítünk el weboldalakat, webshopokat, arculatokat, stb. Ezen felül több saját projekt is tervben, illetve készülőben van. Célunk az igényeik maximális kielégítése mellett az is, hogy folyamatosan fejlődhessünk minden téren.

Jelenleg Kecskemétről dolgozunk, viszont home officeban. Célunk, hogy belátható időn belül irodába költözhessünk és hatékonyabban dolgozhassunk, illetve önálló irodában fogadhassuk ügyfeleinket.

Írj nekünk és tudj meg rólunk többet!

Keresőoptimalizálás (SEO)

Rengeteg pénzt spórolunk meg neked azzal, hogy nem kell majd Google hirdetésekre költened, mert már alapból a találatok legelején lehetsz.

Webáruház készítés

Az utóbbi években az online rendelések száma rendkívűl megnőtt. Ezért fontos, hogy online is tudjanak vásárolni a vevőid.

Weboldal készítés

Az egyedi weboldal készítés a fő területünk. Ügyfélszerző honlapot fejlesztünk neked, hogy sikeresebb vállalkozásod legyen online is.

135+

Elkészített Weboldal

7

Év Tapasztalat

100%

ambíció

10

Elnyert Elismerés

Kik vagyunk mi?

Csapatunk

Farkas Péter
Farkas Péter
Magunkról

Magunkról

Ismerj meg egy kicsit jobban minket!

 • 1Küldetésünk

  Küldetésünk az, hogy a magánszemélyektől kezdve, a kisebb vállalkozásokon át, egészen a nagy multi cégeknek tökéletes megoldást kínáljunk az online megjelenésüket tekintve.

 • 2Díjaink

  A csapatban elért díjaink és helyezéseink:

  2017 Dusza Árpád Országos Programozói Emlékverseny - 4. hely

  2017 Középiskolai Kiválóság - Kecskemét városa

  2017 Dusza Árpád Országos Programozói Emlékverseny - 3. hely

  2018 Dusza Árpád Országos Programozói Emlékverseny - 2. hely

  2018 Dusza Árpád Országos Programozói Emlékverseny - 3. hely

  2019 Középiskolai Kiválóság - Kecskemét városa

  2022 MVM Edison országos startup verseny - 1. hely

 • 3Miért mi?

  Jogos lehet a kérdés, hogy miért épp ránk, fiatalokra bízd a feladatot. A válasz viszont roppant egyszerű: rugalmasságunknak, lelkesedésünknek és fiatalos szemléletünknek köszönhetően korszerű segítséget tudunk nyújtani Neked, a megfelelő szakmai tudásunkkal együtt.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Beszéljünk a te projektedről!