Technológiák

Mivel dolgozunk?

Fontosnak tartjuk, hogy a lehető legkorszerűbb technológiákat használjuk a munkáink során, ezáltal alkalmazásaink biztonságosabbak, minőségálóbbak és tovább használhatóak.

"Milyen referenciáitok vannak?"

Miket mondanak rólunk?

VÉLEMÉNYEK

Vélemények

A Lionerrel a kapcsolatom nagyon új.
Egy ismerősöm ajánlására kerestem fel őket. Rendkívül szimpatikus, készséges és professzionális teammel találkoztam, akik szívesen álltak rendelkezésemre minden szakmai igényemet kielégítve.
Bátran ajánlom minden érdeklődőnek aki színvonalas a mai igényeket kielégítendő weboldalt szeretne.

Prácser Edit
Keramikus művész

Vállalkozásunk régóta gondolkozott egy weboldal létrehozásán, mellyel szélesebb körben tudjuk terjeszteni szolgáltatásainkat a belföldi fuvarozás világában. Ebben nagy segítségünkre volt a lioneR egyik régebb óta ismert kollégája, Kristóf, aki gyorsan és rugalmasan rendelkezésünkre állt. Kérésünk volt egy viszonylag egyszerűbb honlap kialakítása, mely egy pályázat előírásainak megfelel. Az eredményt látva nem csak az előírásoknak felelt meg, hanem az általunk elképzelt weboldal képét is magasan felülmúlta. Az eddigi együttműködés alapján is bátran és jó szívvel ajánlom nagyobb cégek figyelmébe is ezeket a fiatalokat, akik a lioneR - Digitális Ügynökség lelkes csapatát alkotják!

Halasi Ernő
Egyéni vállalkozó

Több csapattal is dolgoztunk már korábban, de az a lendület, és kreatívitás hiányzott, ami a Lioner csapatában teljes egészében megvan. Gyorsak, ügyesek, és ami számomra a legfontosabb: A marketinges gondolkodásomat, és ötleteimet át tudják ültetni az IT világába, és az elvártnál jobb eredményt kapok grafikában, funkcióban, mindenben. Ajánlom kezdő vállalkozóknak, de azoknak is, akik rendelkeznek weboldallal, de úgy érzik, nem az igazi.

Aszódi Dávid
AszuCar Autósiskola

Segítséget kértünk SEO ügyben. Gyorsan, és körültekintően szolgáltattak, a találati listán az előre közöltek szerint haladtunk felfelé a kívánt helyre. Nem ígértek csodákat, hanem egy teljesen reális képet rajzoltak fel arról, hogy mire számítsunk. Eelfogadtuk, és pontosan azt is kaptuk. Jó dolog meglepetések nélkül együttműködni. Köszönjük, máskor is Hozzátok fordulunk :-) Alma a Fájától Pszichológiai Tanácsadás

Palotai András
Alma a fájától

Már az elejétől tudtam, hogy a lioneR lesz az a csapat, akit meg fogok bízni a weboldalam felépítésével.
Természetesen magas elvárásaim voltak velük szemben, és nem csalódtam. Pontosan azt csinálták, amire kértem őket, betartották a határidőt, és elkészítették a ingatlanos oldamat.
A szolgáltatásuk 5+1 csillagos, és árban is a legjobbak, csak ajánlani tudom őket.

Kövecses Csobán

Gyors és rugalmas munkavégzés, ügyfélbarát hozzáállás! Ajánlom Őket!

Kozákné Zsuzsa
KamaszMentor

Kristóf udvarias e-mailben hívta fel figyelmemet arra, hogy honlapunk úgy idejét múlt, ahogy van. Pont jókor tette ezt. Ugyanis már kerestük a megfelelő embert erre a feladatra. Kristóf fiatal ambíciózus, tele jó ötletekkel, megbíztuk egy új honlap létrehozásával. Szerintünk és a hozzánk jelentkező tanulók szerint is jól sikerült. Köszönjük munkáját és természetesen folyamatos munka kapcsolatban vagyunk vele. Bátran ajánlom mindenkinek a most már lioneR - Digitális Ügynökséget!

Kiss Imre
K1-Autósiskola

Nagyon meg vagyok elégedve, gyors, profi, mindenkinek ajánlani tudom! Sok sikert kívánok, és biztos fogok meg munkát adni a jövőben!

Borda Gábor
Eco Towers

Mára már Több éve, hogy velük dolgozom, sosem csalódtam bennük. Alázatos csapat, kiemelkedő szakmai tudással.

Grenczel R. Tamás
ModellON

A Te ötletedet is mi valósítsuk meg?

Felveszem a kapcsolatot!

Minket válassz, ha...

Minket válassz Szeretnél egyedi webalkalmazást
Minket válassz Egy fiatal csapattal akarsz dolgozni
Minket válassz Jobb akarsz lenni a konkurenciánál
Minket válassz Korrekt áron akarsz egyedi megoldásokat
Minket válassz Kevés időd van és kiakarod szervezni a fejlesztést

Ne minket válassz, ha...

Minket válassz Nem akarsz egyedi megoldásokat
Minket válassz Nem szeretnéd fejleszteni cégedet
Minket válassz Beéred az elavult megoldásokkal
Minket válassz Ha az ismerősöd olcsóbban "megcsinálja"
Minket válassz Sajnálod a pénzt a céged fejlődésére

Fiatal csapat vagyunk, tele lelkesedéssel!

Köblös Kristóf
Köblös Kristóf
Farkas Péter
Farkas Péter

Kérd ingyenes árajánlatunkat!

Üzenet küldés

Kapcsolat

Információk

lioneR - Digitális ügynökség
+36 70-430 8133
info@lioner.hu