Miért használd a közösségi oldalakat?

Egy vállalkozás Instagram és/vagy Facebook jelenléte nagyban növelheti a népszerűségét és hitelességét. A mindennapi, vagy legalább heti aktivitásnak köszönhetően folyamatosan fent tudod tartani a célközönséged érdeklődését és ők sem feledkeznek meg rólad. A gyakori tartalomgyártás elengedhetetlen minden cég számára.

Ha a közösségi oldalak kezelése gondot okoz, akkor keress minket bátran!
Közösségi Oldalak Kezelése - Tartalomgyártás
Milyen lépések szükségesek?

FOLYAMAT

Folyamat
1.
Kapcsolatfelvétel, átbeszélés

Első körben beszéljük át, hogy Neked miért van szükséged közösségi oldalakra. A legtöbb vállalkozásnak feltétlen szüksége van, hogy nagyobb bevételre tehessen szert közvetetten.

2.
Stratégia megalkotása

Miután átbeszéltünk mindent, rátérhetünk arra, hogy miben segítsünk. Kitaláljuk, hogy milyen rendszerességgel és milyen posztok legyenek, melyik felületeken, stb.

3.
Szerződéskötés

Ezt a lépést fontosnak tartjuk, hogy a későbbiekben egészen biztosan a korábban megbeszélt stratégiai terv mentén kezelhessük a közösségi oldalaidat.

4.
Közös munka

Végül pedig hónapról hónapra (vagy ahogy a szerződésben szerepel) aktívan kezeljük az oldalaidat. Posztolunk, válaszolunk, tervezünk és sikereket érünk el. Folyamatosan jelentjük az eredményeket.

Facebook

A jól ismert Facebook még mindig a legtöbb felhasználóval rendelkező közösségi oldal. A Facebookon könnyedén lehet építeni cég imázst, ahogyan teszik ezt a multik is.

Instagram

Az Instagram napjaink egyik legsikeresebb és legnépszerűbb közösségi oldala, ahol napi szinten százezer embert érhet el a vállalkozásod.

Közösségi Oldalak Kezelése - Tartalomgyártás
Biztosítunk

Mit kínálunk?

Elkészítjük az oldalakat

Meglehet, hogy még nem rendelkezik a vállalkozásod sem Instagram, sem pedig Facebook oldallal. Ebben az esetben ezt megcsináljuk Neked, a legjobb névvel és beállításokkal egyaránt.

0-24 kapcsolattartás

Folyamatosan rendelkezésedre állunk, hogy mindig lépést tudjunk tartani az ötleteiddel és mi pedig megoszthassuk a javaslatainkat.

Posztolás

Aktívan posztolunk az oldalaidra, hogy az ne legyen inaktív soha.

Képek elkészítése

Ez gyakorlatilag egy plusz szolgáltatásunk, de igény szerint a posztok képeit is elkészítjuk számodra.

Üzenetek megválaszolása

Miután kiismertük a vállalkozásodat és az alap kérdésekre tudjuk a válaszokat, azután megspóroljuk Neked azt az időt, amelyet a szokásos kérdések megválaszolásával tölteni. Abban az esetben, ha másfajta kérdés jönne, úgy jelezzünk számodra azonnal.

Nyereményjátékok lebonyolítása

Sokat dobhat 1-1 oldal felkapottságán az, ha olykor rendez nyereményjátékokat. Ezzel egyrészt megjutalmazhatod a követőidet, másrészt pedig népszerűsítheted a brandedet. Mi ezen nyereményjátékok lebonyolításában veszünk részt.

Célközönség elérése

Nem utolsó sorban pedig fontos az is, hogy az oldal a tényleges célközönséget érje el, különben hatástalan az egész.

Tartalomgyártás

Infografikákat, képeket csinálunk és megírjuk a megfelelő szöveget hozzá.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Beszéljünk a te közösségi oldalaidról!