kapcsolat, form, contact, üzenet, üzenetküldés, kapcsolatfelvétel, űrlap

Ezért kell kapcsolatfelvételi űrlap a honlapodra

Ádám Kristóf | 2022-01-17

A weboldalak talán felén szerepel csak kapcsolatfelvételi űrlap, amely arra szolgálna, hogy azonnal tudjon írni levelet a látogató.

A céges honlapok célja az, hogy új ügyfeleket hozzon, amely egyik lépése lehet az, hogy felveszi a kapcsolatot velünk. Ezt hogyan tudja megtenni?

  1. Telefonos hívás
  2. Emailen keresztül
  3. Kapcsolatfelvételi űrlappal

A legtöbb helyen csak az első 2 szerepel, de ahol egyik sem, az óriási hiba! Ha már 2 meg van neked is a 3-ból, akkor érdemes lehet a 3.-at is beleépíteni. Adj meg minden lehetőséget a látogatónak arra, hogy felvehesse veled a kapcsolatot.

A weboldalad egész célja tulajdonképpen az lehet, hogy a jövendőbeli ügyfél felvegye veled a kapcsolatot. Hát akkor ne akadályozd meg ebben, add meg neki rá a lehetőséget!

Hogy nekünk mi a tapasztalatunk?

A lioneR ügyfelei leginkább a kapcsolatfelvételi űrlapot használják. Ezért is tartjuk fontosnak, hogy minél hamarabb és egyszerűbben elérhető lehessen számukra. Ezt javasoljuk bárkinek, hiszen a tapasztalataink nem tévednek.

 

Könnyítsd meg a kapcsolatfelvételt Te is!

  • Minden oldalad aljára rakj kapcsolatfelvételi űrlapot, ahol azonnal tudnak írni számodra!
  • Rakj gombokat releváns helyekre, amelyekkel 1 gombnyomásra eljuthatnak az űrlaphoz!
  • Ne kelljen felesleges dolgokat megadniuk, elég a név, email és az üzenet. Ezeken kívül nem kötelező elemként adhatsz meg 1-2 dolgot még.

Ha írt valaki, akkor próbálj meg minél előbb reagálni rá. Ha adott meg telefonszámot, akkor hívd vissza, ha nem, akkor pedig levélben válaszolj számára, ez jó pont lehet.

Most pedig próbáld ki a mi kapcsolatfelvételi űrlapunkat is és kezdjünk el együtt dolgozni!