Mire jó a keresőoptimalizálás, másnéven SEO?

Biztosan van, hogy Te is sok mindenre a Googleben keresel rá. Az is biztos, hogy többnyire csak az első néhány találatot nézed meg és azok közül választasz.
Milyen jó lenne, ha a Te oldalad lenne ott az elsők között, igaz? Erre van megoldás!

A keresőoptimalizálás gyakran rengeteg idődet veheti el, ebben tudunk mi segíteni. Megcsináljuk a lehető legjobbra a SEO beállításaidat, hogy neked ne legyen gondod vele.


Ha keresőoptimalizálás és SEO beállítások, akkor keress bátran minket!
Keresőoptimalizálás (SEO)
Milyen nézőpontokat veszünk figyelembe?

NÉZŐPONTOK

Nézőpontok
1.
Látogató szemszöge

Az egyik, hanem a legfontosabb szemszög az a látogató szemszöge. Lehet akármilyen jó a keresőptimalizálás az oldalunkon, végső soron a vásárló fizet. Ezért fontos, hogy tudjon eladni is az oldal és a tartalom.

2.
A Te szemszöged

Fontos ugyanakkor az is, hogy a Te szakmai elvárásaidnak megfeleljen az oldal. Ezért törekszünk arra, hogy mindent elmondj az oldaladdal, amit szeretnél, de ne többet annál, amit a látogató tudni szeretne.

3.
Google szemszöge

A Google szemszögét veszik legkevesebbszer figyelembe, viszont ez az, ami elengedhetetlen az eredményes SEO érdekében. Ha a Google úgymond "szereti" a weboldalunkat, akkor nagyobb forgalmunk is lesz azáltal.

Kulcsszó keresés

Ahhoz, hogy eltudjunk indulni a SEO világban, fontos tudnunk, hogy mik azok a kulcsszavak, amelyekre leginkább keresnek az ügyfeleid. Segítünk mindezt kideríteni!

Ügyfélbarát optimalizálás

Sokan ott rontják el az egész keresőptimalizálás beállítást, hogy csak a Googlenek akarnak megfelelni. Mi törekszünk arra, hogy az oldal pénzt is generáljon, ne csak látogatókat!

Nehezebb, mint aminek tűnik!

ILLUZIÓ

Illúzió
Keresőptimalizálás - SEO - lioneR
Biztosítunk

Mit kínálunk?

Kulcsszó keresés

Segítünk megtalálni a legjobb kulcsszavakat, amelyekre vélhetőleg rákeresnek a látogatóid.

Alapvető beállítások

Vannak alapvető beállítások minden oldalon, amelyeket elengedhetetlen elvégezni. A korábban megállapított kulcsszavak segítségével mi megtesszük mindezt.

SEO barát tartalom

Olyan tartalmat készítünk közösen az oldaladra, amely minden keresőoptimalizálás nézőpontnak megfelel..

Keresőoptimalizálás elemzés

Ezt követően Google Search Console segítségével folyamatosan nyomon követjük, hogy hogyan alakul az oldaladon a SEO.

0-24 kapcsolattartás

Folyamatosan rendelkezésedre állunk, hogyha például gyorsan ki kell cserélni 1 képet, vagy szöveget, ha netán valami nem megy vagy bármiben gondod akad.

Nem veszünk el

Egyre többször halljuk, hogy 1-1 cégnek volt webfejlesztője, aki aztán teljesen váratlanul eltünt. Egyrészt elítéljük az ilyet, nem tul etikus, másrészt pedig Mi különösen figyelünk arra, hogy a már meglévő ügyfeleinknek is a maximálisat nyújtsuk.

Keresőoptimalizálás (SEO)
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Beszéljünk a te SEO beállításaidról!