Millióktól eshetsz el 2021-ben, ha nincs weboldalad, weboldal, webfejlesztés, honlap, weblap

Millióktól eshetsz el 2021-ben, ha nincs weboldalad

Ádám Kristóf | 2021-03-03

Vállalkozásod van? Termékeket árulsz vagy szolgáltatást kínálsz? Teljesen mindegy, mert így is úgyis óriási hiba lesz, ha 2021-ben még mindig nem lesz weboldalad!

A 2020-as, koronavírusos évben megtapasztalhattuk azt, hogy mégis milyen az, ha otthon kell maradni és gyakorlatilag megáll az élet az egész világon. Ekkor bizony elég sok cég kényszerült teljes leállásra, nulla bevétellel. Azonban sokkal kisebb, vagy akár semmilyen bevételkiesést nem tapasztaltak azok a cégek, akik időben reagáltak a helyzetre és megjelentek online is.

 

Rengeteg üzlet hozta létre a webáruházát, sokan kezdtek el házhoz szállítani online rendeléssel (például az éttermek), de még a személyiedzők is interneten edzették az ügyfeleiket. Akik résen voltak, azok akár még sokkal nagyobb bevételre is szert tehettek azzal, hogy megjelentek online is, sokkal szélesebb körben, több embert elérve.

 

Ha Te még a mai napig nem álltál át online üzemmódra, akkor ezt a cikket olvasd el és akár még MA írj nekünk egy üzenetet, Mi tudunk segíteni!

 

Gondolj csak bele, amíg egy kis üzletként elérhetsz legfeljebb 1500-2000 embert, addig webáruházként 9-10 milliót is, hisz legalább országszerte szállíthatsz, bárkinek! Ez azért elég jól hangzik, nem? Szerintünk de, ezért javasoljuk mindenkinek, hogy minél sürgősebben álljanak át webáruházra (is). Nem mindegy azonban az sem, hogy milyen az a webshop, de erről személyre szabottan tudunk beszélni, ha írsz nekünk 1 levelet. IDE kattintva olvashatsz bővebben arról, hogy mik egy webáruház előnyei.

 

Szoktál az interneten, a Googlen keresni szolgáltatásokat, termékeket, cégeket? Hát persze hogy szoktál, legalábbis az emberek túlnyomó többsége szokott. Miért bíznád a véletlenre azt, hogy téged választ-e vagy sem? Miért nem teszel inkább azért, hogy a keresőkben téged dobjon ki elsőnek? Tűzd ki célul azt, hogy ha rákeresnek a szolgáltatásodra, témakörödre, akkor az első 10 között leszel. Ezt közel lehetetlen elérni weboldal nélkül, ezért mindenképpen szükséged lesz rá.

 

Ma már nem előny, inkább hátrány az, ha nincs weboldalad! A Facebook oldal egyszerűen nem elég, az nem teljesen a tiéd, hanem a Facebooké. A saját weboldaladat viszont úgy szabod testre, ahogyan csak szeretnéd és azt soha senki nem veheti el tőled. Ne más algoritmusától függj, hanem saját magadtól.

 

Szóval, ha ránk hallgatsz, akkor még december utolsó napjaiban, vagy január legelején felkeresel egy webfejlesztőt, például minket, a lioneR-t és kérsz árajánlatot egy számodra tökéletes weboldal elkészítésére. Ez az összeg nem minden esetben csillagászati, lehet hogy csupán 70.000 forintból megúszod, viszont pl. webshop esetén ez valamivel több is lehet, az árak esetenként eltérőek.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!