×
Kezdőlap Rólunk Szolgáltatások Referenciák Blog Kapcsolat
Legutóbbi híreink

Blog

BLOG
5 weboldal hiba, amit kerülj el!
Gyakran nem is gondolnak az emberek azokra a weboldal hibákra, amelyekre igenis oda kellene figyelni. 5 tipikus weboldal hiba, amit érdemes elkerülnöd a siker érdekében!
10 praktikus marketing terv 2021-re
A marketing nagyon sokat változott az elmúlt évtizedekben, már nem csak TV és nyomtatott sajtóhirdetések vannak. Ahogyan a nyomda és az újságok elterjedése megváltoztatta örökre a reklámozást, úgy az internet megjelenése is új módszereket és lehetőségeket tárt ki.
A weboldal készítés folyamata – Milyen menete van?
Gyakorlatilag minden weboldal típus esetében ugyanazok a lépések vannak, amikor weboldal készítésre kerül sor. Legyen szó landing pageről, céges weboldalról, bemutatkozó oldalról, webáruházról. Ezért ebben a cikkben ezeket a lépéseket vesszük pontról pontra át. A weboldal készítés folyamata összefoglalva!
Hogyan kerüljön fel a cégem a Google Térképre?
​​​​​​​Biztosan veled is előfordult már az, hogy rákerestél egy bizonyos szolgáltatásra Googlen, tegyük fel például a fodrászatra. Láthattad, hogy a Google rögtön kiadott egy rakás környékeden lévő fodrászatot.
Mi az a TikTok és miért szeretik ennyire a fiatalok?
Ha van tini gyermeked vagy legalább a közvetlen környezetedben van, akkor már szinte egészen biztosan hallottál a TikTok nevű jelenségről. Azonban az közel sem meglepő, hogy talán nem is tudod pontosan, hogy mi ez és miért imádják annyira a fiatalok.
Miért fontos a keresőoptimalizálás (SEO)?
Hogyan kerülhetsz a Google találatok között legelőre? Hogyan érhetsz el sokkal nagyobb forgalmat az oldaladon? Elmondjuk, hogy miért fontos a keresőoptimalizálás, másnéven a SEO.
Letiltották Donald Trumpot!
Ez a hír lehet, hogy alapvetően hidegen hagy téged, mégis erősen jó példa arra, hogy miért ne ragaszkodj csak a közösségi oldalakhoz. Ami nem a tiéd, azt bármikor el is vehetik tőled.
Így csinálj nyereményjátékot Facebookon
Szeretnéd egy kicsit feldobni a Facebook oldaladat? Szeretnél nagy aktivitást és elérést elérni? Akkor egy nyereményjáték jó megoldás lehet!
Millióktól eshetsz el 2021-ben, ha nincs weboldalad
Vállalkozásod van? Termékeket árulsz vagy szolgáltatást kínálsz? Teljesen mindegy, mert így is úgyis óriási hiba lesz, ha 2021-ben még mindig nem lesz weboldalad!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Beszéljünk a te projektedről!